Over Dé Appeldag 2019

APPELDAG 2019

Dé Appeldag 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door Logo Fruitmasters

Dé Appeldag 2019 zal plaats vinden op het Fruitbedrijf van Verstegen te Opijnen. De dag zal in  het teken staan van nationale en internationale ontwikkelingen op het gebied van de appel-/fruitteelt. Verstegen teelt diverse appelrassen, waarbij het bedrijf voor 36 ha uit appels en 20 ha uit peren bestaat.

Naast de focus op Appels zullen diverse noviteiten voor de brede fruitteelt aan bod komen waar ook zeker de perenteler hier zijn voordeel uit kan halen. Denk hierbij aan smart farming technieken, mechanisatie en diverse teelt systemen.

Locatie
Fruitbedrijf Verstegen
Opijnen

Parkeren: Estse Omloop 1, Opijnen

Luchtfoto Appeldagbedrijf Verstegen
DCIM100MEDIADJI_0079.JPG

Als team fruitteelt van Delphy, in samenwerking met NFO kring Midden-Nederland, zullen wij een gerichte invulling aan Dé Appeldag geven. Zo worden er rondleidingen verzorgd over actuele en innovatieve teeltonderwerpen in de appelteelt op speciaal daarvoor aangelegde demonstratievelden. De organisatie van een infomarkt en het demonstreren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mechanisatie en bedrijfsuitrusting komen ook aan de orde. Voor een hapje en een drankje werd uiteraard gezorgd.


Lees hier de nieuwsbrief van de NFO na afloop van Dé Appeldag 2017

Persbericht 2017

Intelligent Fruit Vision (IFV) | Noviteit op Dé Appeldag 2017
Op Dé Appeldag introduceert Delphy de Intelligent Fruit Vision (IFV) in de fruitteelt.
In samenwerking met The Greenery zal Delphy in 2017 metingen uit gaan voeren met de high-techsensing techniek. Met behulp van spectraal camera’s worden er diverse metingen verricht in de fruitteelt. Zo worden er groeicurves en opbrengstbepalingen op diverse bedrijven bepaald. Tevens worden er diverse onderzoeken uitgevoerd om meer informatie te verzamelen over de bruikbaarheid en meerwaarde van deze techniek in de fruitteelt. Aan de hand van de verzamelde data zal Delphy stappen zetten richting de ontwikkeling en toepassing van Sensing technieken in de Fruitteelt. Telers met interesse kunnen contact opnemen met Delphy.

Dé Appeldag 2017 (gratis toegang) vond plaats op donderdag 29 juni a.s. van 10.30 – 20.00 uur bij Fruitteeltbedrijf Oskam, Neerijnense Mark 6B, 4182 SB Neerijnen. De Appeldag 2017 is een initiatief van NFO kring Midden Nederland en Delphy.


oie_transparent(2)

oie_transparent(2)

%d bloggers liken dit: